THE BRAND AGENCY

The Brand Agency er et Aarhusbaseret reklamebureau, med solide kompetencer inden marketing, reklame, branding og kommunikation. Typiske opgaver indbefatter bl.a.:

- Branding
- Strategi
- Kampagnedesign
- Videoproduktion
- PR
- Foto
- Social media
- Tekstforfatning
- Grafisk design
- Webdesign
- Konceptudvikling
- Oplevelsesdesign & kommunikation
- Workshops

Berettigelsen er den lange række af kampagner, som gentagne gange har sparket døren ind til store målgrupper og skabt mio. af views og omtale. Og så er berettigelsen tårnhøj kreativitet i kombination med et unikt netværk, hvor "den gode ide" altid betragtes som den hellige gral.

AARHUSIANSK VIDEOPRODUKTION 

Jeg har produceret reklamefilm til TV, biograf, youtube, facebook og kickoff arrangementer. Jeg har hjulpet PUMA, efterskoler og større virksomheder med reklamefilm, brandingfilm, casevideoer, trailere og appetizere.Video kan kommunikere stærke følelser og præcise budskaber meget præcist. Derfor er det en vigtig disciplin, som jeg føler en særlig kærlighed for. Hele den kreative palette skal gå op i en højere enhed og sammentænke målgruppe, medie, story board, location scoutings, instruering, optagelse, lyssætning, editing og color grading.

GUERILLA MARKETING

På The Brand Agency sammensættes der altid et unikt team til en unik opgave. Dit team vil derfor udelukkende bestå af headhuntede sindsygt dygtige, kompetente og begejstrede kreative. Det betyder, at dine opgaver løses af et overlegent og kreativt Dream Team. Klassiske reklamebureauer holder typisk produktion af opgaver inhouse, fordi sådanne bureauer er tvunget til at fodre deres ansatte med nye arbejdsopgaver hver dag. 

The Brand Agency et opgør med denne tankegang. Istedet er filosofien, at unikke opgaver skal løses af headhuntede designere, fotografer og strateger. Teamets berettigelse er nemlig, ikke at være "tilfældigt ansatte", men at være specialudvalgte kreative, som har hver deres spidskompetence og 1:1 matcher opgavens udfordring.

OM CARSTEN HERHOLDT

Jeg har arbejdet professionelt med reklame de sidste 6 år. Sikkert fordi min hjerne kortsluttede under fødslen til et sammensurium af venstre og højre hjernehalvdel. Jeg tænker derfor som en brandstrateg og har "hands-on" med de kreative designdiscipliner. That's my uniqueness!

The Brand Manifest

Det handler alt sammen om at blive set og komme i betragtning. Hvis du skal sælge dit produkt, skal du lykkes at trænge igennem overklistrede reklameblokke, modeblade, instagramprofiler og tusindvis af stressede forbrugerhjerner.

Det er her, du skal hen, hvis du vil lykkes at sælge dit produkt! Du skal ind i epicentret af forbrugernes vindblæste virkelighed. Orkanens midte er din endedestination, for her bliver du sanset, set og lyttet til - alt sammen en forudsætning for salg. Men vejen er ikke ”the highway”. Stærk kommunikation og effektive kampagner har altid et element af ukendthed og "off road" over sig. Det er nemlig det, der har styrken til at forføre din målgruppe og skabe et eftertragtet: ”WOW....I´ve-never-seen-that-before”!  Derfor - ikke flere klicheer, tak! Jeg tror simpelthen Ikke på intetsigende copy-paste-løsninger. Det er min reklamefilosofi - it´s all about the idea; altid! Kommunikation er evnen til at hijacke ens målgruppe igennem vedkommende og nytænkende PR-løsninger - og det er min berettigelse. Tjek gerne mine cases og oplev PR der gik en omvej, for at gå den lige vej til de største nationale nyhedsstationer.