ANBEFALINGER

Marketing Manager, DUNLOPILLO

Jacob Loburski

”Jeg har brugt Carsten Herholdt fra the Brand Agency til at konceptudvikle en reklamefilm for Dunlopillo. Dunlopillo er Danmarks førende sengebrand, og reklamefilmen skulle bruges til at positionere Dunlopillo som værende det naturlige valg for danske forbrugere. Til denne opgave var Carsten et stærkt match, særligt baseret på hans konceptuelle og kreative tilgang til opgaven samt hans strategiske forståelse for vores brandidentitet. Dette sammen med hans åbenhed og gode humør, gør at jeg kan give Carsten min bedste anbefaling”

 

Founder & president of borg automotive a/s

Søren Toft-Jensen

Carsten besidder tung strategisk indsigt. Hans evne til at se og skabe kampagnemuligheder og åbninger for PR, har vist sig yderst effektive og har skabt et attraktivt return (ROI), ift. de sidste 2 store kampagner, hvor jeg har valgt at bruge Carsten som reklamebureau. Carsten er et stærkt “one-man-army-agency”, og han besidder samtlige kompetencer inden for alt fra strategic planning, skæv kreativitet, videoproduktion og over til effektive PR-pitches og social-marketing, der faktisk virker. Og så tør Carsten insistere på de løsninger han ved vil virke. Jeg har oplevet hans agile reklametilgang som en unik fordel, fordi Carsten lynhurtigt kan tilrette sine kampagner, så de hele tiden er i sync med de konstante ændringer, han sporer i målgruppen. Det er en klar fordel modsat større bureauer, som har sværere ved at reagere hurtigt nok. Og lad mig bare slå fast; kvalitet, kreativitet og professionalisme er absolut i top, - og så er han sjov at arbejde sammen med. Carsten har åbnet mine øjne for hvor langt man kan nå ud med et målrettet budskab.
 

FHV. Adm. Direktør, Openminded

Nicolai Jørgensen

Carsten er indbegrebet af den nye skole i forhold til kommunikation og branding.
Han er ambassadør for den gode idé, for at udfordre konventionerne og søge innovationen gennem perspektivering og udfordre status quo. Carsten er også en ekstremt skarp branding strateg, som besidder den unikke evne både at være teoretisk velfunderet, retorisk stærk og i stand til at sælge sine idéer, og samtidigt kreativt kompetent og dermed i stand til at udvikle og eksekvere dem effektivt.
 

FORSTANDER, GREJSDALENS EFTERSKOLE

René Brorson

Carsten Herholdt har begået et fantastisk trekløver af reklamefilm for os på Grejsdalens Efterskole. Han kan varmt anbefales, hvis I skulle stå og mangle en helstøbt pr-indsats med skæve vinkler.
 

Markedsførings- & sekratariatskoordinator AT PROMISSIO

Line Reckweg Nissen

Vi er meget taknemmelige og ualmindeligt tilfredse med det materiale, som The Brand Agency har bidraget med. Vi har haft en nem og glidende proces, grundet tydelig kommunikation, overholdte deadlines og stor fleksibilitet. Vi er blevet mødt i vores ønsker og forslag, som Carsten har mestret at omsætte til blandt andet logo, hjemmeside og promo-video. Vi vil ikke tøve et øjeblik med at henvende os til The Brand Agency til lignede opgaver i fremtiden.
 

Marketing Coordinator at PUMA DENMARK

Anette Junge

I had the pleasure to work with Carsten during our planning and execution of PUMAs global campaign “PUMA Social”. Carsten whom is extremely creative, professional and dedicated succesfully executed the Danish part of the campaign which required the ability to manage both the creative as the business-related challenges. Besides Carsten’s obvious professionalism he is trustworthy, empathic and has a real passion for life. I would have no hesitation in recommending Carsten.
 

forstander, høng efterskole

Thorkild Specht

Fra første møde med Carsten oplevede jeg en person, der var fantastisk velfunderet rent teoretisk, og som var særdeles godt inde i den aktuelle målgruppen. Carsten har været idemanden bag vores alternative PR tiltag; Høng Standupshow, der har tiltrukket 950 unge mellem 13-17 år til Standup på skolen. Ud over konceptudvikling har Carsten stået for vores hjemmeside fra ide til færdigt produkt. Opgaven var simpel. Vi ville have Danmarks fedeste efterskolehjemmeside, og det fik vi. Carsten har haft ansvaret for hjemmesidearkitektur og design, samt projektledelse, tekst og video. Carsten har rigtig mange spændende, men skæve ideer... og de virker! Han har en god sans for tekstforfatning og er en blændende fotograf. Han er altid forberedt til fingerspidserne, og er meget inspirerende at arbejde sammen med.
 

architect & OWNER of ELIN DONSKOU

Elin Donskov

Carsten Herholt is highly devoted to the subject you present to him to promote. With high integrity and energy he works hard to find the most efficient and relevant answer to the challenge put in front of him. My warmest recommendations!
 

FHV. Forstander, tommerup efterskole

Jakob Carl Christensen

“Vi kontaktede Carsten Herholdt, fordi vi havde hørt, hvad han havde initieret på en anden skole. Efter et enkelt møde var vi overbevist om, at Carsten Herholdt var den rette til at gennemtænke og strukturere skolens PR. Her, tre år efter, er jeg sikker på, vi traf det rigtige valg. Carsten Herholdt er kreativ, dygtig og ordholdende.”
 

Forstander, Børkop Højskole

Robert Bladt

Carsten har udført flere brandingopgaver for Børkop Højskole. hans styrke er blandt andet hans enorme kreativitet i både idéfasen og udførelsesfasen. Carsten har høje ambitioner omkring den tekniske udførelse og han formår at indfri dem. Desuden er det en styrke, at han har evne til at lede projekter, der spænder over mange forskellige platforme og udtryk: sociale medier, trykte medier, video, billeder og tekst. Det forenkler processen at arbejde med én relation gennem alle kampagnens faser.