Hjemmesider med kant

Hjemmesider og digitale web-løsninger er en specialitet, som jeg har dedikeret mig til. Design, indhold og funktionalitet er kerneområder, som altid skal ramme et ultrahøjt niveau, for at få din forretning til at lykkes.

Forbrugere, på tværs af brancher, er dovne, svære at imponere og særdeles kritiske. Din digitale webløsning bør derfor altid have høj prioritet, for at sikre dig en stærk brandingeffekt, synlighed, og den positive kontakt til din målgruppe, som er nødvendig, for at skabe øget salg. Jeg skræddersyer din hjemmeside, så den indfrier dine unikke behov. Samtidig vil processen være styret i skarpe tidsintervaller, som overholdes. Designteamet beatår af headhuntede personer fra mit store netværk. Dermed sikrer jeg, at teamet altid sammensat ud fra de "must win battles", som skal vindes, for at få dig til at shine.

Se cases herunder


Høng efterskoles nye web, 2015

 

Skrødstrup efterskoleS nyE web, 2015